Recenze: brašna , pouzdro pro DJI Mavic 2 Pro / Zoom

Brašna Mavic 2 Pro / Zoom

Tak mi přišla taška  přes rameno na dron DJI Mavic 2 Zoom. Na tu jsem se opravdu těšil, protože Mavic , který jsem si pořídil nebyl žádné Fly More Combo, takže to byla nutnost. Nebudu ho přece tahat do terénu v krabici. Po pořízení Zooma opravdu financí nazbyt nebylo, takže jsem si ho objednal beze studu z Číny. Objevil jsem ho  na Gearbestu a přestože obyčejně hodí věci z Aliexpressu a podobných webů zak nejdříve za 3-4 týdny, tohle tady bylo snad za 10 dní. Jen podotknu, že nic důležitého bych si na Mavica z Číny nekoupil – baterii, ovladač atd. Ale na kufříku snad není co zkazit. A měl jsem pravdu – pouzdro používám naplno a jsem nadmíru spokojen. Pojďme se mrknout jak vypadá .

Pokud nejste stylaři a nemusíte mít kufřík s logem  DJI za mnohonásobně vyšší cenu, tak si ho klidně objednejte – neprohloupíte.  Brašna je vyrobená z nějakého odolného PVC a na netu jí najdete v černé a šedé barvě. Vybral jsem si tu hladkou černou, protože drona (tašku) v přírodě pořád někam pokládám a na šedé by nečistoty byly vidět. Popruh přes rameno je nastavitelný a dostatečně dlouhý.

Vnitřek brašny je vyroben z tvrzené EVA pěny, ve které jsou výlisky na Dron i příslušenství.  Pro modely MAVIC 2 PRO a Mavic 2 Zoom je je naprosto stejná, protože oba drony se liší pouze kamerou. Na obrázku  vidíte, že je vše uspořádáno přehledně a účelně. Jednotlivé části výstroje i Dron samotný do všech přihrádek pasují naprosto přesně a nic nelze dát obráceně. Díky tomu se pak v kufříku po jeho uzavření nic neviklá, nevypadává.

Brašna Mavic 2 Pro / Zoom

Co se do brašny vejde ? (viz. obrázek) 

  • Dron Mavic 2 Pro/ Zom s baterií a nasazenou ochranou gimbalu
  • 2 náhradní baterie
  • Dálkový ovladač
  • Nabíjecí adaptér
  • Nabíjecí a datový kabel
  • Za síťku ve víku můžete umístit návod, náhradní vrtule, landing nožičky, krabičku s Micro SD kartou atd—

Pokud by jste si chtěli brašnu na Mavic 2 PRO koupit  , můžete bez obav z Číny zde

Případě se mrkněte pro porovnání na Megapixel, kde prodávájí batohy pro DJI drony ZDE

Co říct závěrem ?  Neoriginální příslušenství pro DJI se podle mě z Číny objednat vyplatí, ale ovladač, baterie , nebo nedej Bože celého drona bych si tam koupit nerisknul…

brašna Mavic 2 Zoom

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *