Nejlepší přenosný gril do kempu?

Jaké jsou ty nejlepší grily pro kempování se stanem , nebo karavanem? A podle čeho je vybírat? Určitě znáte ten pocit, když sedíte před stanem, nebo karavanem v kempu u moře o kolem se line vůně grilovaných ryb, nebo jiného masa. Tak se pojďme podívat na seznam těch nejlepších grilů, taky aby jste mohli brzy připravovat lahůdky i vy.

fish g23b1114cb 640

 

Přenosné plynové grily

U tohoto řešení je potřeba si uvědomit, že budete potřebovat zdroj plynu, který nemusí být v každé destinaci , kam cestujete jednoduše dostupný. U grilů, které fungují na 2 kg PB lahev to většinou není problém, nehledě na to, že Vám tato náplň vystačí na celou dovolenou. Problematičtější to může být u kartušových plynových grilů. Některé používají modré kartuše Campingaz, které v každé zemi neseženete. Lepší je to s dostupností šroubovacích kartuší typu Coleman. Pojďme se tedy podívat, které jsou podle mě nejlepší plynové grily do kempu

Plynový gril Outwell Asado

Plynový gril Outwell Asado

Velmi povedený a skladný gril s lávovými kameny. Kameny skvěle udržují teplo a dávají jídlu autentickou chuť. Má sklopné
nožičky a žáruvzdornou rukojeť. Dobrř se čistí a grilovací polička se rychle vyjímá.

Funguje na 2 kg PB lahev, takže nezapomeňte na potřebné hadice.

 

be9490fcb950afce1055788741843984

Party grill Campingaz 400

Multifunkční přenosný gril a vařič  Je ideální pro dlouhodobé kempování nebo pro použití do karavanu. Má odnímatelné nožičky a dá se složit do praktické přepravní tašky.  Součástí grilu je drátěný rošt, praktický tál s teflonovou vrstvou.  Zajímavostí je smaltované víko, které se dá použít jako pánev WOK.

Party grill Campingaz 200

Party grill Campingaz 200

Můj favorit mezi vařiči a grily. Tento kompaktní model nezabere mnoho místa a má jednoduché ovládání. Používá  kartuše Campingaz CV Plus a disponuje elektronickým piezzo zapalováním.

Stolní gril CADAC Citi Chef 40

Stolní gril CADAC Citi Chef 40

Kompaktní, přenosný gril, ideální do kempu. Má robustní konstrukci, nepřilnavou grilovací plochu s keramickým povrchem. Kryt má dokonce teploměr a žáruvzdornou povrchovou úpravu. Dražší, ale vymakaný model. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *